Якщо хочеться приготувати на обід улюблену всьому солянку, а в холодильнику немає м’яса, цілком можна замінити його в супі сосисками. Класична солянка з сосисками виходить такий же наваристою, смачною і ароматною, а готувати її ще простіше і швидше.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сосиски – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Корнішони консервовані – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Оливки – 1 банка
- Лимон – 0.5 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати класичну солянку з сосисками? Картоплю очистити, нарізати кубиками. У каструлі закип’ятити воду, всипати туди нарізану картоплю. Сосиски нарізати кружечками, обсмажити на олії до рум’яності і відправити в каструлю до картоплі. В цей час моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії до рум’яного кольору, потім тушкувати ще 10 хвилин.
До моркви і цибулі додати томатну пасту, перемішати, тушкувати 10 хвилин.
Оливки нарізати кружечками.
Корнишону також нарізати кружечками, а лимон – четвертинками.
У каструлю додаємо смажену цибулю з морквою і томатною пастою, потім – оливки, лимон і огірки. Варимо ще близько 10 хвилин.
Суп знімаємо з вогню, даємо постояти 10 хвилин і можна подавати на обід. приємного апетиту!
Солянка Солянка без капусти Солянка без огірків Солянка з картоплею і сосисками Солянка з маслинами Солянка збірна м'ясна классическая