Класичний рецепт лагмана з курки дуже простий, а набір інгредієнтів доступний будь-якій господині. Блюдо виходить дуже ситним і являє собою щось середнє між супом і овочевим рагу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Масло рослинне – 30 – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Локшина рисова – 200 – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Курка – 500 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 4 – 5 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати класичний лагман з куркою з картоплею і локшиною просто! Цибулю очистіть, наріжте півкільцями.

Обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

М’ясо помийте, наріжте кубиками.

Додайте на сковороду до цибулі. Смажте 5-7 хвилин.

Моркву і болгарський перець наріжте соломкою.

Додайте моркву і перець на сковороду, тушкуйте м’ясо і овочі разом 5 хвилин.

Потім додайте подрібнені помідори, картку, часник, сіль і спеції, перемішайте і продовжуйте гасити.

Залийте зажарку водою і варіть 10-12 хвилин на повільному вогні до готовності м’яса.

Локшину відваріть, потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.

В глибоку тарілку викладіть макарони, зверху полийте її підливою з м’яса і овочів і посипте рубаною зеленню. Подавайте лагман до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Лагман з картоплею Лагман з куркою Лагман з куркою та локшиною Лагман з куркою, локшиною і картоплею Смажений лагман