Класичний рецепт лагмана з курки дуже простий, а набір інгредієнтів доступний будь-якій господині. Блюдо виходить дуже ситним і являє собою щось середнє між супом і овочевим рагу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Масло рослинне – 30 – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Локшина рисова – 200 – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Курка – 500 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 4 – 5 зуб.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати класичний лагман з куркою з картоплею і локшиною просто! Цибулю очистіть, наріжте півкільцями.
Обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.
М’ясо помийте, наріжте кубиками.
Додайте на сковороду до цибулі. Смажте 5-7 хвилин.
Моркву і болгарський перець наріжте соломкою.
Додайте моркву і перець на сковороду, тушкуйте м’ясо і овочі разом 5 хвилин.
Потім додайте подрібнені помідори, картку, часник, сіль і спеції, перемішайте і продовжуйте гасити.
Залийте зажарку водою і варіть 10-12 хвилин на повільному вогні до готовності м’яса.
Локшину відваріть, потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.
В глибоку тарілку викладіть макарони, зверху полийте її підливою з м’яса і овочів і посипте рубаною зеленню. Подавайте лагман до столу в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Лагман з картоплею Лагман з куркою Лагман з куркою та локшиною Лагман з куркою, локшиною і картоплею Смажений лагман