Лагман за традиційним рецептом можна приготувати з живильної свинини з картоплею і локшиною. Таке кулінарне рішення нагодує велику компанію. Подавайте блюдо на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Локшина для лагмана – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати класичний лагман з свинини з картоплею і локшиною? Нагріваємо сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуємо невеликі шматочки свинини.
Додаємо до м’яса подрібнені цибулю і моркву.
Розмішуємо і продовжуємо готування до м’якості продуктів.
Далі викладаємо в загальну масу невеликі кубики помідорів і болгарського перцю.
Наступним кроком викладаємо кубики картоплі.
Заливаємо продукти водою і залишаємо їх гаситися на повільному вогні 20 хвилин. За смаком додаємо сіль і спеції.
В цей час відварюємо невелику кількість локшини для лагмана.
Відварну локшину кладемо в загальне блюдо і акуратно перемішуємо.
Розкладаємо готовий лагман з свинини з картоплею і локшиною по тарілках. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з картоплею Лагман з свинини з локшиною Лагман класичний Смажений лагман