Лагман за традиційним рецептом можна приготувати з живильної свинини з картоплею і локшиною. Таке кулінарне рішення нагодує велику компанію. Подавайте блюдо на обід або вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Локшина для лагмана – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати класичний лагман з свинини з картоплею і локшиною? Нагріваємо сковороду з рослинним маслом.

Обсмажуємо невеликі шматочки свинини.

Додаємо до м’яса подрібнені цибулю і моркву.

Розмішуємо і продовжуємо готування до м’якості продуктів.

Далі викладаємо в загальну масу невеликі кубики помідорів і болгарського перцю.

Наступним кроком викладаємо кубики картоплі.

Заливаємо продукти водою і залишаємо їх гаситися на повільному вогні 20 хвилин. За смаком додаємо сіль і спеції.

В цей час відварюємо невелику кількість локшини для лагмана.

Відварну локшину кладемо в загальне блюдо і акуратно перемішуємо.

Розкладаємо готовий лагман з свинини з картоплею і локшиною по тарілках. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з картоплею Лагман з свинини з локшиною Лагман класичний Смажений лагман