Лагман з свинини з класичного домашнім рецептом вимагає уваги і послідовності. Але незважаючи на це, процес приготування здасться вам цікавим та вартим такої вишуканої страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Томатна паста – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
- Для локшини: –
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Вода – 100 мл
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати класичний лагман з свинини з локшиною в домашніх умовах просто! Просіваємо борошно в глибоку тарілку.
Сюди ж додаємо сіль, розбиваємо яйце і вливаємо воду.
Вимішуємо руками тісто.
Коли отримаємо щільний і гладкий ком, розрізаємо його на невеликі шматочки.
Вирізаємо з тіста тонкі довгасті смуги і витягуємо їх руками в форму локшини. Даємо продукту підсохнути.
В цей час приступимо до нарізки овочів. Цибулю, перець, моркву і помідори ріжемо невеликими кубиками.
Зубчики часнику подрібнюємо.
На частини поділяємо свинину і обсмажуємо її в казані з олією до появи яскравого рум’янцю.
Після додаємо до м’яса цибулю.
Заливаємо вміст казана водою, додаємо сіль, спеції і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин.
Викладаємо в блюдо всі овочі і томатну пасту. Розмішуємо і продовжуємо готувати ще 10-15 хвилин.
Підсохлу домашню локшину саме час відправити у киплячу воду до готовності.
Після чого подаємо лагман разом з локшиною в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Лагман з свинини Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки