Класичний ароматний лагман з яловичини можна приготувати з покупної локшиною. Такий варіант значно заощадить ваш час і сили. Спробуйте наваристое блюдо для вашого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 350 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Як почати готувати класичний лагман з яловичини з покупної локшиною? Яловичину ріжемо на дрібні кубики. Також на невеликі шматочки розбираємо цибулю, моркву, помідор і болгарський перець. Редьку натираємо на крупній тертці або пропускаємо через овочерізку.

Розжарюємо казан з олією. Обсмажуємо шматочки яловичини 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

Кладемо до м’яса цибулю і моркву, за смаком додаємо сіль, розмішуємо і продовжуємо обжарку до м’якості овочів.

Викладаємо болгарський перець і вже готуємо на повільному вогні.

Далі закидаємо в казан помідор і редьку. Знову розмішуємо.

Поки вміст гаситься, в окремій каструлі відварюємо локшину для лагмана. За смаком солимо воду.

вже размягченному м’яса з овочами додаємо томатну пасту, подрібнені зелень і часник. Посипаємо блюдо зірою і тушкуємо ще близько 15-20 хвилин.

На тарілки викладаємо локшину і заготівлю з яловичини і овочів. Готово, можна подавати до столу!

Лагман з редькою Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман класичний