Класичний ароматний лагман з яловичини можна приготувати з покупної локшиною. Такий варіант значно заощадить ваш час і сили. Спробуйте наваристое блюдо для вашого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 350 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Редька чорна – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Як почати готувати класичний лагман з яловичини з покупної локшиною? Яловичину ріжемо на дрібні кубики. Також на невеликі шматочки розбираємо цибулю, моркву, помідор і болгарський перець. Редьку натираємо на крупній тертці або пропускаємо через овочерізку.
Розжарюємо казан з олією. Обсмажуємо шматочки яловичини 10-15 хвилин, постійно помішуючи.
Кладемо до м’яса цибулю і моркву, за смаком додаємо сіль, розмішуємо і продовжуємо обжарку до м’якості овочів.
Викладаємо болгарський перець і вже готуємо на повільному вогні.
Далі закидаємо в казан помідор і редьку. Знову розмішуємо.
Поки вміст гаситься, в окремій каструлі відварюємо локшину для лагмана. За смаком солимо воду.
вже размягченному м’яса з овочами додаємо томатну пасту, подрібнені зелень і часник. Посипаємо блюдо зірою і тушкуємо ще близько 15-20 хвилин.
На тарілки викладаємо локшину і заготівлю з яловичини і овочів. Готово, можна подавати до столу!
Лагман з редькою Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман класичний