Дуже смачний напій з натуральним солодом ревеню і меду. За смаком він нагадує безалкогольний глінтвейн, але подавати його краще всього охолоджений. Такий напій можна подати в якості десерту на святковий стіл, гостей точно приємно здивує його оригінальний смак.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Ревінь – 150 гр.
  • Лайм – 0.5 шт.
  • Кориця – 3 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Вода – 2 – 2.5 л.

Процес приготування:

Як приготувати компот з ревеню в мультиварці? Ревінь і лайм промиваємо. Розрізаємо ревінь на шматочки.

Лайм ріжемо кружальцями. Перекладаємо продукти в чашу мультиварки, додаємо мед і корицю.

Заливаємо продукти водою і закриваємо кришку.

Встановлюємо режим суп і варимо протягом 40 хв.

Готовий компот проціджуємо і перелити в глечик.

Приємного апетиту!

Компот з ревеню Компоти Страви з ревеню