Взимку немає нічого краще, ніж підбадьорливий і ароматний компот з ревеню з апельсином. Склянку цього напою після прийому їжі насичує організм корисними мікроелементами і вітамінами, тонізує і заряджає позитивною, по-справжньому літньої енергією.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Вода – 2 л
  • Ревінь – 400 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати компот з ревеню з апельсином, ревінь помити, просушити, нарізати дрібно.

Апельсин вимити, просушити і нарізати четвертинками разом з шкіркою. Кісточку прибрати.

У каструлю налити воду, поставити на вогонь. Всипати у воду цукор, варити до повного його розчинення.

Додати в каструлю ревінь і апельсин. Закрити каструлю кришкою, варити компот на невеликому вогні близько 7 хвилин. Потім вимкнути вогонь і залишити компот настоюватися на хвилин 15. Вітамінний компот з ревеню з апельсином готовий. Приємного насолоди!

Компот з ревеню Компоти