з лаваша з плавленим сиром у вас швидко вийде і смачна закуска до приходу гостей і сніданок для сім’ї. Своїм ніжним і приємним смаком страва подобається всім. Якісний плавлений сир загорнемо в конвертики з тонкого вірменського лавашу і обсмажимо їх в олії.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Сир плавлений – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Спочатку підготуйте всі продукти для приготування конвертиків з лаваша з плавленим сиром. Зубки часнику очистіть від лушпиння. Кріп промийте і дрібно наріжте.
Лист лаваша розрізати на великі квадратні шматочки розміром приблизно 10х10 див.
Сирок нарізати на брусочки.
Часник подрібніть на часничниці.
На квадрат лаваша покладіть шматочок плавленого сиру і додайте нарізаний кріп і подрібнений часник.
В невелику миску розбийте яйце і виделкою його добре збийте. Лаваш з начинкою загорніть у вигляді красивого конвертика. Розігрійте в сковороді олію. Конвертики з начинкою умочіть у збитому яйці і покладіть на розігріту сковорідку. Обсмажте їх по 2-3 хвилини на кожній стороні і до золотистого кольору.
Обсмажені конвертики перекладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і подайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
Конвертики з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками