Дуже проста, але ефектна випічка. Яблука роблять її дуже соковитою і ароматною. Щоб не возитися зі складним процесом приготування листкового тіста, скористайтесь готовим напівфабрикатом з магазину.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Яблука – 2 – 3 шт.
  • Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати конвертики з листкового бездріжджового тіста з яблуками? Яблука помийте, очистіть від насіння і шкірки, наріжте дрібними кубиками.

Робочу поверхню просыпьте невеликою кількістю борошна, щоб тісто при розкочуванні не прилипало. Тісто розкачайте до бажаної товщини і розріжте його на квадрати.

На кожен квадрат покласти приблизно по столовій ложці яблучної начинки, посипте її цукром.

Скріпіть між собою протилежні кути квадрата і защепніть краю.

Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього заготовки, змастіть їх збитим яйцем.

Запікайте конвертики з яблуками при 180-200 градусів 25-30 хвилин. Гарячу випічку посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Новости