Здивуйте своїх гостей цікавим і смачним блюдом з листкового тіста і риби, такого вони ще не пробували. Листкові конвертики можна подавати як закуску або як основне блюдо.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Сьомга слабосолона – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 3 шт.
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Вода – 15 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати конвертики з листкового тіста з рибою. Яйця поставте варитися, філе сьомги відокремте від шкірки і наріжте невеликими смужками.
Варені яйця очистіть від шкаралупи і розрізати на четвертинки.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями.
розморозьте Тісто повністю при кімнатній температурі і розріжте його на квадрати.
У центр кожного квадратика покладіть кільце цибулі, часточку яйця і шматочок сьомги. Потім скріпіть кути тесту, щоб вийшов конвертик. Зробіть так з усім тестом і начинкою.
Деко застелити пекарської папером і викладіть на нього заготовки. Жовток змішайте з водою, цією сумішшю змастіть конвертики.
Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин до готовності тіста. Подавайте конвертики з рибою в теплому вигляді.
Приємного апетиту!
Новости