Здивуйте своїх гостей цікавим і смачним блюдом з листкового тіста і риби, такого вони ще не пробували. Листкові конвертики можна подавати як закуску або як основне блюдо.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Сьомга слабосолона – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 3 шт.
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Вода – 15 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати конвертики з листкового тіста з рибою. Яйця поставте варитися, філе сьомги відокремте від шкірки і наріжте невеликими смужками.

Варені яйця очистіть від шкаралупи і розрізати на четвертинки.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями.

розморозьте Тісто повністю при кімнатній температурі і розріжте його на квадрати.

У центр кожного квадратика покладіть кільце цибулі, часточку яйця і шматочок сьомги. Потім скріпіть кути тесту, щоб вийшов конвертик. Зробіть так з усім тестом і начинкою.

Деко застелити пекарської папером і викладіть на нього заготовки. Жовток змішайте з водою, цією сумішшю змастіть конвертики.

Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин до готовності тіста. Подавайте конвертики з рибою в теплому вигляді.

Приємного апетиту!

Новости