Цікаве рішення для перекусу – листкові конвертики з сиром. Це не тільки смачно, але і дуже ситно. Начинку можна зробити з різних видів сиру, додати в неї зелень або оливки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 – 450 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Насіння льону – 1 ст. л.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Сир Адигейський – 150 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування конвертиків з листкового тіста з сиром в духовці? Сир натріть на крупній тертці і перемішайте. Розподіліть начинку на 8 рівних частин.
Робочу область просыпьте борошном, викладіть тісто і розріжте на рівні квадрати.
На тісто викладіть начинку і скріпіть протилежні куточки тесту. Так зробіть з усім тестом і начинкою.
Деко застеліть пергаментним папером або покладіть силіконовий килимок. Викладіть заготовки на деко.
Яйце збийте в окремій мисці. Яєчної масою змастіть конвертики, посипте їх кунжутом і насінням льону.
Конвертики запікайте в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин. Потім пишну і ароматну випічку можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Новости