Це нескладний рецепт приготування коржів для торта. Вони виходять пишними і не нудними на смак. Такі коржі ідеально підходять для різних кулінарних експериментів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сметана – 400 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 640 гр.
  • Сода харчова – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування коржів на сметані в духовці для торта. У мисці змішайте сметану і соду.

В іншій ємності розітріть розм’якшене масло і цукор. Змішайте цю масу зі сметаною.

Потім додайте в миску посіяну борошно, замісіть м’яке тісто.

Тісто розділіть на дві частини, з кожної сформуйте корж, викладіть їх у форми для запікання.

Запікайте коржі при 180 градусах 20 хвилин. Готові коржі повністю остудіть, тільки потім приступайте до збору торта.

Приємного апетиту!

Десерти Торти