Це нескладний рецепт приготування коржів для торта. Вони виходять пишними і не нудними на смак. Такі коржі ідеально підходять для різних кулінарних експериментів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сметана – 400 мл
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 640 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування коржів на сметані в духовці для торта. У мисці змішайте сметану і соду.
В іншій ємності розітріть розм’якшене масло і цукор. Змішайте цю масу зі сметаною.
Потім додайте в миску посіяну борошно, замісіть м’яке тісто.
Тісто розділіть на дві частини, з кожної сформуйте корж, викладіть їх у форми для запікання.
Запікайте коржі при 180 градусах 20 хвилин. Готові коржі повністю остудіть, тільки потім приступайте до збору торта.
Приємного апетиту!
Десерти Торти