Котлети – універсальне блюдо, яке підходить як для щоденного раціону, так і для святкового застілля. Котлети з індички і свинини виходять дуже соковитими, м’якими і неймовірно смачними. Такі котлети готуються нескладно, а їсти їх – одне задоволення! Хочете знати всі хитрощі приготування даного страви? Тоді цей рецепт для вас!
Інгредієнти: на 14 порц.
- Філе індички – 700 гр.
- Свинина – 600 гр.
- Сало свиняче – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати котлети з індички і свинини, філе індички, свинину і сало необхідно порізати великими шматочками.
Очищений ріпчасту цибулю подрібніть за допомогою блендера. Як варіант – можна натерти його на тертці або дрібно порізати гострим ножем.
Індичку, свинину та сало пропустити через м’ясорубку.
В отриманий фарш викладаємо цибульне пюре і половину від загальної кількості панірувальних сухарів (100 гр).
Після цього в робочу ємність вбиваємо яйце, приправляємо всі інгредієнти сіллю і чорним меленим перцем.
Все вимішуємо до однорідності. Готовий фарш поставте на 30 хвилин у холодильник.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети на розігрітій сковороді з рослинним маслом.
Коли одна сторона зарум’яниться, перевернути котлети і обсмажте другу сторону до рум’яної скоринки.
Котлети з індички і свинини готові! Подавайте страву до столу в гарячому вигляді, доповнюючи будь гарнір або овочевий салат.
Приємного вам апетиту!
Дієтичне котлети з індички Котлети з індички Котлети з філе індички ПП котлети з індички