Додавання овочів в котлети з індички робить їх дуже соковитими, смачними і корисними, що особливо важливо для дітей і спортсменів. Додамо в котлети брокколі. Можна суцвіття брокколі загорнути в фарш, а можна цю капусту подрібнити в блендері. Броколі для котлет можете взяти і свіжу та заморожену, попередньо її розморозивши.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка фарш – 700 гр.
- Капуста Брокколі – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Вода – 75 мл
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати котлети з індички з брокколі? Брокколі розділіть на суцвіття і подрібніть в чаші блендера на невеликій швидкості, тільки не до стану кашки, а щоб були шматочки товщиною в кілька мм.
В глибоку мисочку перекладіть фарш з індички, вбийте до нього яйце, налийте холодну (краще крижану) воду, насипте панірувальні сухарі, додайте подрібнений часник і по своєму смаку сіль і чорний перець.
Рукою фарш добре вимішайте і відбийте.
Розігрійте духовку до 190°С. Деко для випічки застелити шматочком фольги і змастіть її маслом. Мокрими руками сформуйте з фаршу котлети і викладіть їх на деко.
Котлети з індички з брокколі запікайте в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Готові котлети розкладіть в порційні тарілки і подайте до столу з смачним гарніром.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з індички Котлети з індички в духовці Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички