Прості, смачні та ситні котлети можна приготувати з курки і кабачків. В компанії з молодою картоплею і часниковим соусом це м’ясна страва може стати родзинкою будь-якого званої вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 700 гр.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Петрушка – 5 гілок
- Сіль – за смаком
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – 150 мл
Процес приготування:
Рецепт котлет з курячого філе і кабачків простий у приготуванні! Часник очистіть, наріжте часточками. М’ясо помийте, розріжте на кілька шматків, потім подрібніть в блендері разом з часником.
Кабачки, помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть від соку. У мисці змішати курячий фарш і кабачок.
Зелень помийте, струсіть зайву рідину, дрібно наріжте і додайте до інших інгредієнтів в миску, перемішайте. Потім вбийте два яйця, посоліть і приправте за смаком.
Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії. Столовою ложкою викладайте фарш, формуючи округлі котлети. Смажте котлети з двох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Готові кабачково-курячі котлети викладіть на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії і потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Котлети Курячі грудки з кабачками Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з кабачком Курячі котлети з овочами ПП курячі котлети на сковороді