У кожної господині є свій улюблений рецепт курячих котлет. Один з найсмачніших – звичайно ж з рубленого філе. Так виразно відчувається курячий смак, а порцій виходить набагато більше. Дуже апетитне і ситна страва!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,4 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування котлет з рубленого курячого філе на сковороді. Цибулю чистимо і натираємо її на крупній тертці або дуже дрібно кришимо ножем.
Курячу грудку ріжемо навпіл, нарізаємо скибочками і подрібнюємо їх кубиками до 1 див.
З’єднуємо цибулю, курку, 2 ст. л. рослинного масла і гірчицю. Додаємо сіль і перець. Все добре перемішуємо, накриваємо целофаном і залишаємо маринуватися в холодильнику 60 хв
Після цього виймаємо фарш, додаємо у нього яйця, засипаємо борошно і перемішуємо фарш.
Сковороду змащуємо маслом і викладаємо на неї сформовані котлети. Обсмажуємо їх до рум’яного кольору з двох сторін по 5 хв.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без цибулі ПП курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячих грудок Рублені котлети з курячої грудки з борошном