Котлети з вареної курки можна приготувати в тому випадку, якщо у вас залишилося невикористане готове куряче м’ясо з бульйону. Котлети при смаженні не розвалюються, добре тримають форму і смак у них чудовий.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка (варена) – 350 гр.
  • Вівсяні пластівці – 3 – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Морква – 0,5 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування котлети з вареної курки? Цибулю і моркву очистіть, помийте і подрібніть. Розігрійте сковороду і обсмажте овочі на соняшниковій олії.

У мисці змішайте зажарку, вівсяні пластівці, яйце і дрібно нарізане куряче м’ясо. Масу посоліть і приправте за смаком, перемішайте і залиште на пару хвилин. Потім додайте борошно і ще раз добре перемішайте.

Влийте соняшникову олію на розігріту сковорідку. З м’ясної маси сформуйте котлети однакового розміру і викладіть їх на сковорідку. Смажте котлети з двох сторін по 2-3 хвилини до золотистого кольору.

Готові котлети можна подавати зі сметаною або овочами.

Приємного апетиту!

Котлети Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети без яєць Курячі котлети з морквою Курячі котлети з морквою і цибулею