Котлети з вареної курки можна приготувати в тому випадку, якщо у вас залишилося невикористане готове куряче м’ясо з бульйону. Котлети при смаженні не розвалюються, добре тримають форму і смак у них чудовий.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка (варена) – 350 гр.
- Вівсяні пластівці – 3 – 4 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Морква – 0,5 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування котлети з вареної курки? Цибулю і моркву очистіть, помийте і подрібніть. Розігрійте сковороду і обсмажте овочі на соняшниковій олії.
У мисці змішайте зажарку, вівсяні пластівці, яйце і дрібно нарізане куряче м’ясо. Масу посоліть і приправте за смаком, перемішайте і залиште на пару хвилин. Потім додайте борошно і ще раз добре перемішайте.
Влийте соняшникову олію на розігріту сковорідку. З м’ясної маси сформуйте котлети однакового розміру і викладіть їх на сковорідку. Смажте котлети з двох сторін по 2-3 хвилини до золотистого кольору.
Готові котлети можна подавати зі сметаною або овочами.
Приємного апетиту!
Котлети Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети без яєць Курячі котлети з морквою Курячі котлети з морквою і цибулею