Навіть саме звичне блюдо можна зробити оригінальним, додавши лише один секретний інгредієнт. Курячі котлети з картоплею приємно здивують ваших домашніх. Ситна страва ідеально для подачі на обід або вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячий фарш – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати котлети з курячого фаршу з картоплею просто! Підготуємо продукти для котлет. Фарш попередньо розморожуємо. Картоплю очищаємо і пропускаємо через дрібну тертку. Після овоч необхідно віджати, щоб уникнути водянистості. Цибулину подрібнюємо ножем. З’єднуємо це все у глибокій тарілці.

До фаршу і овочів додаємо сіль і перець, після масу перемішуємо до однорідності.

У плоску тарілку насипаємо панірувальні сухарі. Руками формуємо котлети і опускаємо їх у сухарях.

Тепер смажимо котлети. Це можна робити як на сковороді, так і в мультиварці. Залежить від вашої зручності. Додаємо трохи олії і готуємо.

Курячі котлети з картоплею обсмажуємо до хрусткої скориночки і подаємо до столу в гарячому або теплому вигляді. Для гарніру підійдуть овочі або крупи.

Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без цибулі Курячі котлети на сковороді