Краффины – це симбіоз круасана з маффином. Ця дивовижна випічка стала неймовірно популярною у всьому світі, завдяки простоті приготування і неймовірним смаком. Найпростіше починати готувати краффины з готового листкового тіста, щоб отримати точний результат.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 1 пакет
- Сирна маса – 300 гр.
- Мигдальні пелюстки – 1 жменя
- Цукрова пудра – за смаком
- Горіхи – за смаком
- Сухофрукти – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати краффины з готового листкового тіста? Дайте тісту трохи розморозитися, після чого розкачати його до товщини приблизно в 3-4 міліметра.
З’єднайте солодку сирну масу з горіхами і сухофруктами або різними цукатами.
Потім розмажте сирну масу рівним шаром по поверхні тіста.
Закрутіть з тіста рулет, щільно загортаючи тісто.
Зробіть надріз уздовж рулету, залишивши цілим кінчик близько трьох сантиметрів.
Скрутіть з рулету улиточку, акуратно згортаючи тісто.
З другої вчащає тесту скрутіть другу улиточку точно так само і покладіть її на першу улиточку.
Пиріг укладіть у форму і залиште на півгодини в теплому місці, щоб краффин трохи расстоялся.
Приберіть краффин в духовку, нагріту до 200 градусів на десять хвилин, а потім готуйте його під фольгою ще двадцять хвилин при температурі 180 градусів.
зніміть Фольгу і готуйте краффин ще п’ятнадцять хвилин.
Перевірте готовність краффина за допомогою зубочистки або дерев’яної шпажки, якщо він готовий, то подавайте десерт до столу.
Перед подачею прикрасьте краффин цукровою пудрою і пелюстками мигдалю.
Великодні паски без молока Великодні паски без молока і яєць Великодні паски без родзинок Великодні паски як кекси Маленькі паски Страви на Великдень