Для прикраси святкового столу ідеально підходять домашні капкейки, оздоблені кремом чіз. Щоб зробити десерт більш яскравим, можна додати в крем харчовий барвник на свій смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки – 250 мл
  • Сир сирний – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз для капкейків, який тримає форму. Вершки і сирний сир потрібно добре охолодити. Збийте вершки і цукрову пудру до утворення пишної маси.

Додайте в збиті вершки сирний сир і продовжуйте збивати.

Помістіть крем в холодильник для охолодження і стабілізації.

Потім можна озброїтися кондитерським мішком і приступати до прикраси капкейків. Шапочки з крему чіз добре тримають форму і не осідають.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика