Крем-чіз сьогодні досить популярний, від частини з-за доступності інгредієнтів і простоту приготування. Він особливо добре виглядає в оформленні повітряних шапочок від капкейків.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сметана 20% – 400 – 500 мл
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Сир сирний – 150 – 200 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз для капкейків з кисломолочного сиру просто! Для початку потрібно відцідити з сметани зайву рідину. Викладіть її на бавовняну тканину і подвесите над мискою в холодильнику. Цей пункт робити не обов’язково, але завдяки йому крем вийде більш щільним.

Змішайте сметану, пудру і ванілін, збийте ці інгредієнти на високій швидкості міксера.

Трохи зменшіть швидкість міксера і додайте в сметанную масу сирний сир.

Доведіть крем до однорідної консистенції, при цьому він повинен добре тримати форму. Після цього перекладіть крем кондитерський мішок і приступайте до прикраси капкейків.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика