Крем-чіз сьогодні досить популярний, від частини з-за доступності інгредієнтів і простоту приготування. Він особливо добре виглядає в оформленні повітряних шапочок від капкейків.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сметана 20% – 400 – 500 мл
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Сир сирний – 150 – 200 гр.
- Ванілін – 1 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз для капкейків з кисломолочного сиру просто! Для початку потрібно відцідити з сметани зайву рідину. Викладіть її на бавовняну тканину і подвесите над мискою в холодильнику. Цей пункт робити не обов’язково, але завдяки йому крем вийде більш щільним.
Змішайте сметану, пудру і ванілін, збийте ці інгредієнти на високій швидкості міксера.
Трохи зменшіть швидкість міксера і додайте в сметанную масу сирний сир.
Доведіть крем до однорідної консистенції, при цьому він повинен добре тримати форму. Після цього перекладіть крем кондитерський мішок і приступайте до прикраси капкейків.
Приємного апетиту!
Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика