Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 90 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри. Сирний сир в необхідній кількості викладіть в глибоку ємність.

Потім додайте необхідну кількість цукрової пудри і гарненько перемішайте, скориставшись силіконової лопаткою.

Охолоджені вершки хорошої якості і підвищеної жирності вилийте в глибоку ємність або чашу стаціонарного міксера.

Скориставшись міксером, збийте вершки до пишної і пухкої консистенції.

Потім отриману масу з вершків поступово введіть масу з сирного сиру і цукрової пудри і, скориставшись міксером, перемішайте інгредієнти до однорідної консистенції на невеликій швидкості.

Отриманий крем викладіть на поверхню столу, попередньо застелену харчовою плівкою. Крем загорніть в харчову плівку таким чином, щоб залишилося отвір і зайва рідина стікала.

Крем в харчовій плівці помістіть на чисте кухонний рушник або марлю і добре закрийте спеціальними прищіпками. Отриману конструкцію помістіть в холодильник приблизно на 6 годин.

Потім крем перекладіть в глибоку ємність, скориставшись міксером, ретельно збийте крем до пишної консистенції.

Після чого крем, приготований на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри, можете використовувати для приготування улюблених десертів.

Приємного апетиту!

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта