Сьогодні маскарпоне легко можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Цей факт значно розширює можливості домашніх кулінарних експериментів. З маскарпоне креми виходять більш ніжними і вишуканими.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки – 400 мл
- Сир Маскарпоне – 200 гр.
- Цукрова пудра – 175 гр.
- Ванільна есенція – 1 – 1.5 ч. л.
Процес приготування:
Перед приготуванням крем чиза для вирівнювання торта з маскарпоне вершки охолодіть, можна навіть на кілька хвилин покласти їх морозилку.
В миску влийте вершки і викладіть маскарпоне.
Додайте в миску цукрову пудру і ванільний екстракт.
Збивайте інгредієнти з допомогою міксера протягом 3-5 хвилин.
Як тільки ви помітите, що маса збільшилася в обсязі і стала добре тримати форму, вимикайте міксер.
На цьому етапі при бажанні можна додати в крем барвник і потім приступати до вирівнювання країв торта.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта