Серед величезного розмаїття кремів і просочень кондитери часто зупиняють свою увагу на заварному кремі. Ласощі ідеально доповнює багато десерти, в тому числі і знаменитий торт «наполеон». Зробіть вашу заготівлю ще оригінальніше, додавши вершкове масло і згущене молоко.
Інгредієнти: на .
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона зі згущеним молоком і маслом? В молоко додаємо ванілін і борошно, збиваємо до зникнення грудок масу і ставимо на плиту. Кип’ятимо.
В кипляче вливаємо молоко згущене молоко, варимо на повільному вогні 2-3 хвилини, постійно перемішуємо. В кінці готування додаємо вершкове масло.
Знімаємо масу з вогню, збиваємо на високій швидкості 1-2 хвилини. Повинна вийти однорідна пишна маси з густими піками.
Після того, як крем охолоне, його можна використовувати у приготуванні наполеона.
Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем для торта Наполеон Торти