З сирного крему, згущеного молока і жирних вершків за лічені хвилини можна приготувати ідеальний крем-чіз для торта. Завдяки своїй пишній текстурою і ніжному смаку він зробить ваш десерт вишуканими ласощами.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир сирний – 250 гр.
  • Масло вершкове – 170 гр.
  • Молоко згущене – 170 – 200 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз на маслі і згущеному молоці для торта легко! Олію заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи підтануло.

Збийте масло на середніх оборотах міксера.

Потім додайте до масла згущене молоко і продовжуйте збивати.

Продовжуючи збивати крем частинами введіть в нього сирний сир і доведіть його до однорідної консистенції.

Крем виходить рівним, щільним і не осідає, він ідеальний для тортів.

Приємного апетиту!

Крем для торта зі згущеним молоком Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта