Серед любителів солодкого особливою популярністю користується легкий вершковий крем-чіз. У нього приємний смак, він пластичний і зручний в роботі над прикрасами, він також підходить і для прошарку тортів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир сирний – 500 гр.
  • Вершки – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 90 – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз на вершках і вершковому маслі для торта легко! Для крему вершки повинні бути дуже холодними, а вершкове масло навпаки необхідно дістати заздалегідь, щоб воно трохи підтануло.

Збивайте вершки міксером 5-10 хвилин, поки вони не збільшаться в об’ємі.

До збитим вершкам частинами додайте цукор і вершкове масло.

Продовжуйте збивати.

Потім частинами введіть сирний сир

Доведіть крем до однорідної консистенції.

Перед тим, як приступити до формування торта, можна помістити крем на кілька хвилин для стабілізації в холодильник.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для медовика