Серед любителів солодкого особливою популярністю користується легкий вершковий крем-чіз. У нього приємний смак, він пластичний і зручний в роботі над прикрасами, він також підходить і для прошарку тортів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир сирний – 500 гр.
- Вершки – 100 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукрова пудра – 90 – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз на вершках і вершковому маслі для торта легко! Для крему вершки повинні бути дуже холодними, а вершкове масло навпаки необхідно дістати заздалегідь, щоб воно трохи підтануло.
Збивайте вершки міксером 5-10 хвилин, поки вони не збільшаться в об’ємі.
До збитим вершкам частинами додайте цукор і вершкове масло.
Продовжуйте збивати.
Потім частинами введіть сирний сир
Доведіть крем до однорідної консистенції.
Перед тим, як приступити до формування торта, можна помістити крем на кілька хвилин для стабілізації в холодильник.
Приємного апетиту!
Крем-чіз для медовика