Основна перевага кремів на основі вершкового масла полягає в тому, що вони дуже пластичні і добре тримають форму. Тому з крему чіз на основі олії дуже зручно робити прикраси від капкейків та інших десертах.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Масло вершкове – 175 гр.
  • Цукрова пудра – 185 гр.
  • Сир вершковий – 225 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування крем чиза для 12 капкейків на олії. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким.

Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою до отримання пишної білої піни.

Потім частинами додайте в масляну масу сирний сир і продовжуйте збивати крем до однорідності. Але не збивайте занадто довго, тому що вершковий сир може расслоиться і піти грудками.

Крем готовий. Для створення повітряних шапочок від капкейків вам знадобиться кондитерський мішок.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика