Основна перевага кремів на основі вершкового масла полягає в тому, що вони дуже пластичні і добре тримають форму. Тому з крему чіз на основі олії дуже зручно робити прикраси від капкейків та інших десертах.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Масло вершкове – 175 гр.
- Цукрова пудра – 185 гр.
- Сир вершковий – 225 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування крем чиза для 12 капкейків на олії. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким.
Розм’якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою до отримання пишної білої піни.
Потім частинами додайте в масляну масу сирний сир і продовжуйте збивати крем до однорідності. Але не збивайте занадто довго, тому що вершковий сир може расслоиться і піти грудками.
Крем готовий. Для створення повітряних шапочок від капкейків вам знадобиться кондитерський мішок.
Приємного апетиту!
Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика