Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 33% – 100 гр.
  • Сир сирний – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 60 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершки і сирний або вершковий сир повинні бути добре охолоджені і однакової температури.

В глибоку ємність вилийте необхідну кількість вершків

Ратем додайте сирний сир і необхідну кількість цукрової пудри. Кількість цукрової пудри регулюйте самостійно в залежності від того, який солодощі хочете отримати кінцевий продукт.

Скориставшись міксером, добре збийте масу до однорідної пухкої консистенції, поступово збільшуючи швидкість міксера.

Приготований крем-чіз на основі вершків викладіть в кондитерський мішок, добре зав’яжіть його і помістіть в холодильник для стабілізації крему і його охолодження приблизно на півтори години.

Охолодженим неймовірно ніжним кремом прикрасьте улюблені десерти і подавайте на стіл.

Отримуйте незабутнє задоволення від улюблених десертів, приємного чаювання!

Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти