Для просочення домашньої випічки, тортів і різних десертів з великим задоволенням хочу порекомендувати крем, приготований на основі кисломолочного сиру і сметани. Неймовірно смачний крем, приготований з такого простого рецепту, відмінно тримає форму і виходить неймовірно ніжним і повітряним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир сирний – 250 гр.
- Сметана 20% – 300 гр.
- Цукрова пудра – 160 гр.
Процес приготування:
Готувати крем з сирного сиру і сметани для торта просто! Першим ділом візьміть необхідну кількість свіжої 20-відсоткової сметани.
Викладіть її в глибоку ємність, додайте необхідну кількість цукрової пудри.
Скориставшись міксером, ретельно збийте до однорідної пишної консистенції. Кількість цукрової пудри регулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.
В інший глибокій ємності збийте необхідну кількість вершкового сиру. Збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в кілька разів.
Потім у збиту масу з кисломолочного сиру поступово введіть збиту попередньо сметану з цукровою пудрою.
Ретельно перемішайте крем до однорідної гладкої консистенції, скориставшись міксером або силіконової лопаткою.
Готовий крем помістіть в холодильник для стабілізації і повного охолодження. Для цього буде потрібно приблизно 1 годину.
Після чого охолоджений крем з сирного сиру і сметани використовуйте за призначенням – для прошарку тортів, їх вирівнювання або прикраси улюблених десертів.
Приємного апетиту!
Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта