Для просочення домашньої випічки, тортів і різних десертів з великим задоволенням хочу порекомендувати крем, приготований на основі кисломолочного сиру і сметани. Неймовірно смачний крем, приготований з такого простого рецепту, відмінно тримає форму і виходить неймовірно ніжним і повітряним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир сирний – 250 гр.
  • Сметана 20% – 300 гр.
  • Цукрова пудра – 160 гр.

Процес приготування:

Готувати крем з сирного сиру і сметани для торта просто! Першим ділом візьміть необхідну кількість свіжої 20-відсоткової сметани.

Викладіть її в глибоку ємність, додайте необхідну кількість цукрової пудри.

Скориставшись міксером, ретельно збийте до однорідної пишної консистенції. Кількість цукрової пудри регулюйте самостійно в залежності від власних смакових переваг.

В інший глибокій ємності збийте необхідну кількість вершкового сиру. Збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в кілька разів.

Потім у збиту масу з кисломолочного сиру поступово введіть збиту попередньо сметану з цукровою пудрою.

Ретельно перемішайте крем до однорідної гладкої консистенції, скориставшись міксером або силіконової лопаткою.

Готовий крем помістіть в холодильник для стабілізації і повного охолодження. Для цього буде потрібно приблизно 1 годину.

Після чого охолоджений крем з сирного сиру і сметани використовуйте за призначенням – для прошарку тортів, їх вирівнювання або прикраси улюблених десертів.

Приємного апетиту!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта