Який торт обходиться без смачного і ароматного крему. Крім цукру для надання солодкого смаку крему можна використовувати згущене молоко. А ким чіз зі згущеним молоком заслуговує особливої уваги.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки – 150 – 180 мл
- Молоко згущене – 120 – 170 мл
- Сир сирний – 250 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока для торта легко! Вершки перед приготуванням крему слід охолодити.
Збийте до пишної піни, поступово збільшуючи оберти міксера.
Потім додайте в збиті вершки згущене молоко і продовжуйте збивати.
Останнім викладіть в ємність сирний сир.
Збийте крем до однорідного стану.
Крем готовий, його можна використовувати для прошарку коржів і вирівнювання країв торта.
Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта