З італійського крему рікотти виходить приголомшлива начинка для торта. Смак рікотти відмінно доповнює бісквітні коржі. Десерт виходить дуже ніжним, м’яким і апетитним. Справжню насолоду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Рікотта – 500 гр.
- Масло вершкове – 500 гр.
- Цукрова пудра – 200 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем для бісквітного торта з рікотти? Вершкове масло попередньо розм’якшуємо, для цього залишимо його при кімнатній температурі на 30-40 хв
М’яке вершкове масло ріжемо невеликими кубиками.
Сирний сир рікотта перекладаємо в глибоку ємність, додаємо цукрову пудру і шматочки вершкового масла.
Все ретельно збиваємо до однорідної, повітряного крему з допомогою міксера. Готовий крем потрібно охолодити 1-1,5 години.
Приємного апетиту!
Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з масла для бісквітного торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Торти