Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 20% – 100 гр.
  • Сир сирний – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.

Процес приготування:

Приступимо до готування крему для торта з сирного сиру і 20% вершків. Охолоджені 20-відсоткові вершки вилийте в склянку для блендера.

Скориставшись міксером, ретельно збийте вершки до пухкої однорідної консистенції.

Сирний сир викладіть в глибоку ємність, скориставшись міксером, збийте до однорідної пухкої консистенції, поступово додаючи цукрову пудру і збільшуючи швидкість, доведіть до однорідного стану.

Збиту масу з сирного сиру і цукрової пудри поступово введіть в попередньо збиті вершки і, скориставшись силіконової лопаткою, рухами знизу вгору ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Після чого крем оберніть харчовою плівкою і помістіть приблизно на 1 годину в холодильник для стабілізації та охолодження. Потім використовуйте крем за призначенням.

Приємного апетиту!

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта