Смачний заварний крем, який відмінно тримає форму. Їм легко і зручно вирівнювати торт. Крем не тане, добре лягати і має густу текстуру. Торти з них виходять просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сметана 20% – 350 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 110 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Ванільна есенція – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати крем для вирівнювання торта, який не тане? У невеликій каструлі змішуємо сметану, цукровий пісок, екстракт ванілі, яйце і борошно.
Добре розмішуємо і ставимо на плиту на середній вогонь. Варимо масу, постійно помішуючи до загустіння. Якщо після помішування, слід від ложки залишається довго, значить кремова основа готова.
Накриваємо масу плівкою, щільно, щоб не надходило повітря, і залишаємо на 40 хв. остигати.
Тепер збиваємо міксером 3-5 хв. розм’якшене вершкове масло.
Додаємо вершкове масло в основу для крему і знову збиваємо пару хвилин.
Готово! Можна вирівнювати торт! Приємного апетиту!
Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Сметанно-вершковий крем для торта Торти