Торти-суфле на основі натурального йогурту не шкодять фігурі і дарують гарний настрій. Особливу принадність і приємний смак таким тортам надають фрукти, які ви можете вибрати на свій смак.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво бісквітне – 300 гр.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Желатин харчовий – 40 гр.
- Йогурт – 1 л
- Полуниця – 300 гр.
- Цукор-пісок – 0.5 ст.
Процес приготування:
Готувати йогуртовий торт без випічки з печивом і желатином просто! Подрібніть печиво в дрібну крихту з допомогою блендера або товкачика. Додайте півсклянки молока і замістити тісто для коржа-основи.
Отримане тісто викладіть на дно рознімної форми і розрівняйте його.
Желатин залийте водою і почекайте, поки він набубнявіє. Потім на повільному вогні підігрійте желатинову масу і повністю розчиніть крупинки желатину.
Трохи остигнула желатинову масу тонкою цівкою введіть в йогурт. Йогурт може бути як натуральний, так і збігатися зі смаком фруктів, які ви вибрали для торта.
Полуницю промийте і наріжте часточками. Частина полуниці можна залишити цілісної і потім використовувати для прикраси. По стінках форми розкладіть полуниці, кілька ягід покладіть в центр.
Влийте у форму йогуртову масу і поставте торт в холодильник на 10-12 годин. Коли торт захолоне, прикрасьте його полуницею і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Торти