Крем із згущеним молоком – самий простий, швидкий у приготуванні і дуже смачний крем для бісквітної випічки. Він добре просочуємо коржі і робить їх ніжними і ароматними.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Коньяк – 2 ч. л.
Процес приготування:
Готувати крем із згущеним молоком для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно попередньо розм’якшити, але не розтопити повністю. Для цього залишаємо його при кімнатній температурі на 20-30 хв.
Потім перекладаємо крем в глибоку ємність і збиваємо його з допомогою міксера до повітряної маси.
Поступово починаємо вводити згущене молоко і продовжуємо збивати.
Коли крем стане досить однорідним вводимо коньяк і ще раз збиваємо 2-3 хв
Приємного апетиту!
Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем з масла для бісквітного торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Торти