Крем із згущеним молоком – самий простий, швидкий у приготуванні і дуже смачний крем для бісквітної випічки. Він добре просочуємо коржі і робить їх ніжними і ароматними.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Коньяк – 2 ч. л.

Процес приготування:

Готувати крем із згущеним молоком для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно попередньо розм’якшити, але не розтопити повністю. Для цього залишаємо його при кімнатній температурі на 20-30 хв.

Потім перекладаємо крем в глибоку ємність і збиваємо його з допомогою міксера до повітряної маси.

Поступово починаємо вводити згущене молоко і продовжуємо збивати.

Коли крем стане досить однорідним вводимо коньяк і ще раз збиваємо 2-3 хв

Приємного апетиту!

Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем з масла для бісквітного торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Торти