Кукурудзяний крохмаль зробить знаменитий крем, пломбір ще більш пишним і повітряним. Приготуйте ласощі по простому рецептом і доповніть ваш домашній десерт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукор-пісок – 90 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему Пломбір на кукурудзяному крохмалі для торта? Акуратно витягаємо жовтки з яєць. Занурюємо їх у зручну посуд. Білки нам не знадобляться.

Збиваємо жовтки з цукром і кукурудзяним крохмалем до однорідності. Сухі інгредієнти повинні повністю розчинитися.

Підігріваємо молоко і разу ж вливаємо його до жовтків.

Збиваємо до появи піни.

Отриману масу варимо 4-5 хвилин на середньому вогні або підігріваємо в мікрохвильовці 1-2 хвилини з перервами на розмішування. Потім даємо крему охолонути.

У гарячий крем додаємо вершкове масло і збиваємо до пишноти.

Остуджуємо продукт, використовуємо за призначенням. Готово!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта Торти