Кукурудзяний крохмаль зробить знаменитий крем, пломбір ще більш пишним і повітряним. Приготуйте ласощі по простому рецептом і доповніть ваш домашній десерт.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукор-пісок – 90 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему Пломбір на кукурудзяному крохмалі для торта? Акуратно витягаємо жовтки з яєць. Занурюємо їх у зручну посуд. Білки нам не знадобляться.
Збиваємо жовтки з цукром і кукурудзяним крохмалем до однорідності. Сухі інгредієнти повинні повністю розчинитися.
Підігріваємо молоко і разу ж вливаємо його до жовтків.
Збиваємо до появи піни.
Отриману масу варимо 4-5 хвилин на середньому вогні або підігріваємо в мікрохвильовці 1-2 хвилини з перервами на розмішування. Потім даємо крему охолонути.
У гарячий крем додаємо вершкове масло і збиваємо до пишноти.
Остуджуємо продукт, використовуємо за призначенням. Готово!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта Торти