Смачний і солодкий крем, пломбір для домашніх тортів можна приготувати на згущеному молоці. Просте в приготуванні ласощі зробить ваш десерт оригінальніше і привабливіше.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати крем, Пломбір зі згущеним молоком для торта? Змішуємо в каструлі цукор з борошном. Заливаємо інгредієнти молоком і ретельно розмішуємо.

Переставляємо вміст на плиту і варимо на повільному вогні 5-7 хвилин. Гарненько розмішуємо до утворення густої маси.

Знімаємо каструлю з вогню, даємо вмісту трохи охолонути і вливаємо згущене молоко. Розмішуємо.

масу Викладаємо в розтоплене вершкове масло. Збиваємо до пишного крему.

Крем, пломбір зі згущеним молоком готовий. Остуджуємо його і використовуємо для домашнього торта.

Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта зі згущеним молоком Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта