Смачний і солодкий крем, пломбір для домашніх тортів можна приготувати на згущеному молоці. Просте в приготуванні ласощі зробить ваш десерт оригінальніше і привабливіше.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати крем, Пломбір зі згущеним молоком для торта? Змішуємо в каструлі цукор з борошном. Заливаємо інгредієнти молоком і ретельно розмішуємо.
Переставляємо вміст на плиту і варимо на повільному вогні 5-7 хвилин. Гарненько розмішуємо до утворення густої маси.
Знімаємо каструлю з вогню, даємо вмісту трохи охолонути і вливаємо згущене молоко. Розмішуємо.
масу Викладаємо в розтоплене вершкове масло. Збиваємо до пишного крему.
Крем, пломбір зі згущеним молоком готовий. Остуджуємо його і використовуємо для домашнього торта.
Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта зі згущеним молоком Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта