Крем для торта, приготований на основі маскарпоне, додасть вашому торту зовсім інший насичений смак. На відміну від масляних кремів виходить не дуже жирним і нудотним, а також не дуже щільним. Приготуємо його зі згущеним молоком.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сир Маскарпоне – 600 гр.
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати крем з маскарпоне для торта без вершків, маскарпоне перекладіть в окремий посуд.
Насипте до нього столову ложку цукрової пудри і з допомогою міксера на середній швидкості добре збийте.
Потім до збитого сиру перелийте згущене молоко.
Збивайте маскарпоне зі згущеним молоком до густого стану.
Приготований крем з маскарпоне без вершків залиште на 10 хвилин.
Потім можете акуратно наносити його на коржі і збирати торт.
Вдалою і смачної випічки!
Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для медовика Сирний крем із згущеним молоком для торта