Популярність і успіх в домашній кулінарії крему з молока і порошку-какао створений дивовижним смаком цього крему, доступністю продуктів і простотою приготування. У крем яйця не додаються, що робить його повітряним і ніжним. У цьому рецепті вам пропонується приготувати такий шоколадний крем в мікрохвильовці. Крем можете доповнити горіхами і ароматизаторами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Какао-порошок – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Молоко коров’яче – 300 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати крем з молока і какао-порошку для торта. У спеціальну посуд для мікрохвильової печі насипте вказане в рецепті кількість цукру, крохмалю і порошку какао.
Ложкою ці інгредієнти добре перемішайте.
Потім налийте до цієї сухої суміші молоко, можна холодне, і ще раз ретельно перемішайте до однорідного стану. Посуд з цією сумішшю помістіть в мікрохвильовку і включіть її на максимальну потужність.
Встановіть час 3-5 хвилин. Від часу залежить густота крему, тому регулюйте її на свій розсуд. Кожну хвилину крем добре перемішуючи віночком.
Приготований крем з молока і какао-порошку остудіть до кімнатної температури, прикривши посуд кришкою або шматочком харчової плівки. Під час остигання крем періодично перемішуючи віночком. Охолоджений крем можете використовувати для змащення коржів для торта і декору.
Смачною і вдалою випічки!
Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта