Популярність і успіх в домашній кулінарії крему з молока і порошку-какао створений дивовижним смаком цього крему, доступністю продуктів і простотою приготування. У крем яйця не додаються, що робить його повітряним і ніжним. У цьому рецепті вам пропонується приготувати такий шоколадний крем в мікрохвильовці. Крем можете доповнити горіхами і ароматизаторами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 300 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати крем з молока і какао-порошку для торта. У спеціальну посуд для мікрохвильової печі насипте вказане в рецепті кількість цукру, крохмалю і порошку какао.

Ложкою ці інгредієнти добре перемішайте.

Потім налийте до цієї сухої суміші молоко, можна холодне, і ще раз ретельно перемішайте до однорідного стану. Посуд з цією сумішшю помістіть в мікрохвильовку і включіть її на максимальну потужність.

Встановіть час 3-5 хвилин. Від часу залежить густота крему, тому регулюйте її на свій розсуд. Кожну хвилину крем добре перемішуючи віночком.

Приготований крем з молока і какао-порошку остудіть до кімнатної температури, прикривши посуд кришкою або шматочком харчової плівки. Під час остигання крем періодично перемішуючи віночком. Охолоджений крем можете використовувати для змащення коржів для торта і декору.

Смачною і вдалою випічки!

Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта