Любителям домашніх тортів, десертів, а також іншої випічки настійно рекомендую приготувати крем з сирного сиру і вершкового масла. Повітряний крем можна використовувати не тільки для прошарку і просочення тортів, а також для прикраси десертів з тіста, ягід і фруктів.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Цукрова пудра – 300 гр.
- Сир сирний – 700 гр.
- Масло вершкове – 350 гр.
- Ванілін – на кінчику ножа
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему з сирного сиру і вершкового масла для торта? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло попередньо дістаньте з холодильника, щоб воно добре зігрілось при кімнатній температурі.
Необхідну кількість сирного сиру викладіть в глибоку ємність.
Скориставшись стаціонарним міксером, сирний сир збийте до однорідної пухкої консистенції. Поступово додайте необхідну кількість цукрової пудри і ваніліну.
Продовжуйте збивати масу на середніх обертах. Потім введіть вершкове масло частинами і продовжуйте збивати, поки маса не збільшиться в кілька разів.
Приготований крем з сирного сиру і вершкового масла викладіть в ємність, а потім затягніть плівкою або накрийте фольгою, поставте в холодильник для повного охолодження і стабілізації. Для цього буде потрібно приблизно близько години. Охолоджений крем використовувати для прошарку улюблених тортів чи тістечок.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти