Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сир Рікотта – 450 – 500 гр.
- Цукрова пудра – 2 – 4 ст. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Вершки 33% – 500 мл
Процес приготування:
Як приготувати крем з сиром рікотта для торта? Перед приготуванням дістаньте вершки і сир з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури.
Окремо збийте вершки і цукрову пудру до стану пишної піни.
Потім додайте сир рікотта та корицю, збийте до однорідності.
Крем готовий, його можна використовувати для змазування коржів і ккрашения торта.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти