Приготувати круасани з готового листкового тіста дуже просто і це не займе багато часу. Апетитна випічка стане відмінним десертом до чаю і порадує ваших домочадців. Ласощі!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Сир – 120 гр.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Як зробити круасани з готового листкового тіста? Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розкачуємо не дуже товстим.

Після цього тісто розрізаємо на трикутники однакового розміру, широка сторона повинна бути приблизно 9 див.

Сир змішуємо з цукровим піском.

Викладаємо 1 ложку сир на широкий край тіста, трохи відступивши від нього, і скручуємо тісто в рулет, поступово переносячи вузький край.

Відокремлюємо білок від жовтка і розмішуємо жовток виделкою.

Змащуємо деко олією і викладаємо круасани. Верх промазуємо яєчним жовтком, щоб випічка вийшла більш рум’яної.

Випікаємо круасани в духовці 20 хв-25 хв. при температурі 190 градусів.

Приємного апетиту!

Круасани