Круасани з листкового тіста з нутеллою будуть у вас відмінною домашньою випічкою до чаю або кави. Зазвичай цей крем кладуть всередину круасанів. У даному рецепті вам пропонується приготувати цей десерт трохи по-іншому. Тісто підходить і з дріжджами, і без них, важливо, щоб було листковим.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 гр.
  • Шоколадна стружка – 0.5 склянки
  • Нутелла – 100 гр.
  • Цукрова пудра – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування круасанів з листкового тіста з нутеллою. Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування цієї випічки. Заздалегідь листкове тісто розморозьте. Замість шоколадної стружки можна взяти краплі або темний шоколад натерти на тертку.

Розморожене тісто розкладіть на присипаної борошном робочій поверхні столу і розкачайте, тільки не дуже тонко, щоб круссаны вийшли пишними. Потім розріжте тісто на 8 трикутних заготовок. На кожну заготовку покладіть подрібнений шоколад.

Потім заготовки скрутіть в красиві круасани.

Надайте ранкових круасанів трохи вигнуту форму і викладіть їх на застелене папером деко.

Випікайте круасани в духовці, розігрітій до 220°С протягом 15 хвилин.

Спечені круасани набагато остудіть і ножем надріжте їх з одного боку.

Всередину круасанів покладіть «Нутеллу». Блюдо готове.

Розкладіть десерт в порційні тарілочки.

Посипте їх цукровою пудрою, красиво декоруйте свіжими або замороженими ягодами і можете подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Круасани