Круасани з листкового дріжджового тіста виходять пишними і ніжними. М’яке тісто і смачна, солодка начинка створюють ідеальне поєднання. Просто й апетитне ласощі до чаю буде готовий за кілька хвилин!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Молоко згущене – 0,5 банок
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати круасани зі згущеним молоком з листкового дріжджового тіста? Посипаємо трохи стіл борошном, щоб тісто не прилипало і розкачуємо його в тонкий пласт близько 3-4 мм.

Тепер тісто розрізаємо на трикутники з підставою приблизно 9 див.

Викладаємо 1 ч. л. згущеного молока з широкої сторони тіста, відступивши трохи від краю.

Звертаємо тісто у формі рулету, трохи відтягуючи вузький край.

Деко змащуємо олією і викладаємо круасани. Верх промазуємо яєчним жовтком, щоб випічка вийшла більш рум’яної, посипаємо цукровою пудрою. Випікаємо 15-20 хвилин при 190 градусах.

Приємного апетиту!

Круасани