Круасани з шоколадною пастою – апетитний десерт, який сподобається абсолютно всім. М’які, з апетитним листковим тестом і солодкою начинкою, вони стануть відмінним доповненням до чаю. Просто смакота!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Шоколадна паста – 80 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 20 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати круасани з шоколадною пастою з листкового тіста. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розкочуємо тонким прямокутником.
Потім розрізаємо його на трикутники однакового розміру, ширина підстави повинна бути приблизно 10 див.
Кладемо на 1 ч. л. з гіркою шоколадної пасти, відступивши від широкого краю приблизно 2 див і звертаємо тісто в рулет, злегка витягаючи його за вузьку сторону.
Викладаємо круасани на змащене олією деко.
Верх промазуємо яйцем, щоб вони були рум’яними.
Ставимо в духовку і випікаємо 15-20 хв. при 190 градусах.
Приємного апетиту!
Круасани