Приготувати круасани з готового листкового тіста просто і легко. Головне – заздалегідь його розморозити і подбати про смачну начинку! Шоколад у цьому випадку, точно сподобається всім. Просто смакота!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Шоколад – 60 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Волоський горіх – за бажанням
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Як приготувати круасани з шоколадом в домашніх умовах? Листково розкотимо тісто тонким шаром приблизно 3-4 мм.
Потім розділимо його на трикутники, вийде приблизно 9 шт.
Шоколад розламуємо на плитки і кожну ламаємо ще на половинку.
Кладемо шматочок шоколаду у широкої сторони тіста, відступивши приблизно 2 див. Звертаємо тісто в рулет, витягаючи поступово вузьку частину.
Горіхи дробимо в кавомолці або блендері. Змішуємо з яйцем. Якщо ви не хочете додавати горіхи, просто злегка збийте виделкою яйце.
Змащуємо деко олією і викладаємо круасани. Промазуємо їх яєчно-горіховою сумішшю. Випікаємо 15-20 хв. до рум’яної скоринки при 190 градусах.
Приємного апетиту!
Круасани