Крильця в KFC полюбили і дорослі, і діти. Їх нескладно, та й дешевше приготувати своїми руками. Маринуємо крильця в протягом декількох годин, а краще протягом ночі в гострих спеціях. Паніровку робимо на основі борошна, вівсяних пластівців і яйця. Обсмажуємо на сковорідці. Готуються крильця швидко, і час залежить від їх кількості.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 700 гр.
- Паприка – 1 ч. л.
- Соус Табаско – 4 краплі
- Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
- Куркума – 2 ч. л.
- Аджика (суха) – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Вівсяні пластівці – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 60 мл
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 250 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування крилець як KFC на сковороді. Спочатку підготуйте всі зазначені в рецепті інгредієнти для приготування цієї страви. Крильця добре промийте, розріжте на фаланги і обсушіть рушником.
Підготовлені крильця помістіть в глибоку посуд, посоліть, додайте паприку, гострий перець, соус табаско, суху аджику і добре все перемішайте. Залиште крильця для маринування мінімум на 2 години, а краще на всю ніч.
Після закінчення часу маринування можете приступати до обсмажуванню крилець. В піалі перемішайте віночком яйце з водою.
В іншому посуді змішайте борошно з куркумою. Куркуму додаємо для гарного кольору.
В окремий посуд насипте вівсяні пластівці, перетерши їх трохи руками, і до них також додайте куркуму.
Мариновані крильця спочатку добре обваляйте в борошні, потім умочіть в яєчну суміш і потім обваляйте в вівсяних пластівцях.
У глибокій сковорідці добре розігрійте олію.
Потім обсмажте в ньому запаніровані крильця по 4-5 хвилин з кожного боку.
Крильця в KFC зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, а потім можете подавати до столу самостійною стравою або з будь-яким гарніром.
Смачного!