М’ясо на грилі завжди виходить піджареною. Курячі крильця з медово-соєвому соусі, приготовані на грилі, можна подати до пива з гірчичним соусом або приготувати їх на легку вечерю в комплексі з овочевим салатом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Мед – 1 ч. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Томатна паста – 4 ст. л.
- Гірчиця французька – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Часник – 2 – 3 зуб.
Процес приготування:
Готувати крильця в медово-соєвому соусі на грилі просто! Курячі крильця промийте, дайте повністю стекти воді і промокніть їх паперовими рушниками.
Відріжте крайні фаланги крил, так як вони будуть горіти на грилі.
У мисці змішайте інгредієнти для маринаду: мед, гірчицю, соєвий соус, томатну пасту, олію і подрібнений часник.
Підготовлені крильця змішайте з маринадом, залиште в холодильнику на 1 годину.
Замариновані крильця розкладіть на решітці гриля і готуйте на гарячому вугіллі.
Періодично перевертайте решітку і поливайте крила сумішшю маринаду і води.
На приготування хрустких крилець піде приблизно 20-25 хвилин, подавайте м’ясо з гарніром на свій вибір.
Смачного!