Курка з картоплею – це абсолютно домашня проста і смачна їжа, та й до того ж недорога. У її приготуванні не потрібно строго дотримуватися рецептури. Спеції додаються за смаком. Крильця можна заздалегідь замаринувати на кілька годин, а можна і відразу готувати. Запікаємо крильця з картоплею в рукаві.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Картопля – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Приправа для курки – за смаком
- Приправа для картоплі – за смаком
- Часник сушений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крильця в соєвому соусі з картоплею в духовці? Картоплини чистимо від шкірки, моєму холодною водою і нарізаємо на шматочки довільних розмірів і форми. Нарізану картоплю кладемо в миску.
Чистимо цибулину і морквину.
Потім їх миємо і шаткуємо на шматочки.
Потім шматочки цибулі і моркви перекладаємо до картоплі і за своїм смаком додаємо сіль і приправи для картоплі. Всі овочі зі спеціями добре перемішуємо.
Курячі крильця моєму під проточною водою, витираємо насухо кухонним рушником і розміщуємо їх в окрему миску.
Потім до крилець додаємо суміш перців, сухий часник і наливаємо соєвий соус. Крильця зі спеціями також добре перемішуємо.
В рукав для запікання кладемо підготовлену картоплю. Згори викладаємо крильця зі спеціями і кінці рукава щільно скріплюємо кліпсами.
Пакет з крильцями і картоплею перекладаємо на деко і запікаємо страву в духовці, розігрітій до 200°С протягом 35 хвилин.
Незадовго до закінчення готування рукав акуратно розрізаємо, щоб крильця добре зарум’янилися. Крильця в соєвому соусі з картоплею готові. Можете страву подавати до обіду.
Смачного!